دوشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۶
اخبار اصفهان
سرتیتر اخبار
چاپ خبر
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
گفتگو با مسئول ستاد مردمی اطعام عید غدیر؛
 اطعام در روز عید غدیر، احیای سنت فراموش شده/ شما هم شریک باشید!   

سید روح اله اعتصامی بیان کرد: این طرح از سال ۱۳۹۰ با طبخ و توزیع ۶۵۰۰ پرس غذا شروع شد و در سال های بعد این روند افزایش یافته و در سال گذشته بالغ بر ۳۰ هزار پرس چلو جوجه در اختیار خیریه ها جهت توزیع در بین مردم و در مناطق مختلف استان اصفهان قرار گرفت

به گزارش خبرنگار ندای اصفهان، مسئول ستاد مردمی اطعام عید غدیر بیان کرد: غدیر نقطه عطفی در تاریخ اسلام و یکی از روزهای مهمی است که تاکید و سفارش به فضیلت این روز فرخنده در برپایی جشن، میهمانی، دیدار با آشنایان و صله رحم و اطعام در این روز وارد شده  است.

سید روح اله اعتصامی ضمن گرامی داشت ایام دهه امامت و ولایت با اشاره به هدف و نحوه تشکیل این ستاد عنوان داشت: ستاد مردمی اطعام عید غدیر در سال ۱۳۹۰ بصورت رسمی توسط عده ای از جوانان صاحب ذوق و خیّر در جهت عمل به کلام ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) که فرموده اند «کسی که مؤمنی را در روز عید غدیر اطعام کند، مانند کسی است که تمام پیامبران و صدّیقین را اطعام کرده است» به منظور احیای سنت فراموش شده اطعام در روز عید غدیر تشکیل شده است.

وی به مناسبت هفتمین سال تأسیس و فعالیت این ستاد مردمی به حدیث رئیس مذهب شیعه حضرت امام صادق(ع) اشاره کرد که فرموده اند «عید غدیر، روزى است که رسول خدا(ص)، على(ع) را به عنوان پرچمدار براى مردم برافراشت و فضیلت او را در این روز آشکار کرد و جانشین خود را معرفى کرد، بعد به عنوان سپاسگزارى از خداى بزرگ آن روزه را روزه گرفت و فرمودند این روز، روز اطعام الطعام و کسب خشنودى خداى مهربان و به خاک مالیدن بینى شیطان است.»

وی افزود: این ستاد، با مشارکت حداکثری مردم بویژه جوانان، سالانه جهت طبخ غذا در این روز بزرگ و توزیع در مناطق محروم و کمک به موسسات و نهادهای مرتبط در جهت اطعام نیازمندان و مومنین جشن ها و فعالیت های فرهنگی فعالیت می کند و سالانه تعداد بیش از ۴۵۰ نفر مستقیم و غیر مستقیم از محبین اهل البیت (ع) با عنوان خادمان غدیر در محل طبخ و توزیع غذا فعالیت دارند.

وی در خصوص میزان غذای طبخ و توزیع شده در سال های اخیر عنوان داشت: این طرح از سال ۱۳۹۰ با طبخ و توزیع ۶۵۰۰ پرس غذا شروع و در سال های بعد این روند افزایش یافته و در سال گذشته بالغ بر ۳۰ هزار پرس چلو جوجه در اختیار خیریه ها و نیز خیرین جهت توزیع در بین مردم و در مناطق مختلف استان اصفهان قرار گرفت.

مسئول ستاد مردمی عید غدیر اظهار کرد: خداوند را شاکریم که با تفضلات و عنایات ائمه اطهار، خصوصاً حضرت امیرالمومنین(ع) و استقبال بی نظیر افراد خیّر و بازدید مسئولین مختلف رده اول استان از روند طبخ و توزیع غذا و تاکید این عزیزان بر ادامه این مسیر، موجبات دلگرمی بیشتری برای دست اندرکاران این ستاد فراهم نموده است.

اعتصامی در ادامه افزود: بر اساس برنامه ریزی این ستاد، قرار است در سال جاری تعداد بیش از ۳۷ هزار پرس چلو کوبیده مرغ، طبخ و توزیع گردد. در پایان مسئول ستاد مردمی اطعام عید غدیر اشاره کرد که همگان می توانند حتی با اطعام یک نفر به مبلغ ۳۵۰۰ تومان برای هر پرس غذای در این امر خیر  مشارکت نمایند.

شماره تماس روابط عمومی و هماهنگی ستاد: ۰۹۱۳۴۶۲۰۰۱۳

نشانی کانال اجتماعی: Telegram.me/setad_mardomi_etaam_ghadir

انتهای پیام/

برچسب‌ها: , , , , ,

مطالب مرتبط

نظر شما
نام :

ایمیل :

از درج کامنت های توهین آمیز معذوریم
متن کامنت :
 


راهی که از سر گرفتیم!
راهی که از سر گرفتیم!
پایگاه خبری چشمه سار
پایگاه خبری چشمه سار
اصفهان شرق
اصفهان شرق
پایگاه خبری رهیافته
پایگاه خبری رهیافته
گفتمان نیوز
گفتمان نیوز
وعده صادق
وعده صادق