به گزارش نداي اصفهان به نقل از ايمنا، سرهنگ غلامرضا شهرياري اظهار كرد: ماموران يگان تكاوري فرماندهي انتظامي استان اصفهان هنگام كنترل و نظارت دقيق بر راههاي فرعي و بياباني اطراف محور اسفندران به حسن آباد به دو دستگاه خودروي وانت پيكان مشكوك شدند و قصد متوقف كردن آنها را داشتند كه هر دو خودرو بدون توجه به اخطار ماموران با سرعت به راهشان ادامه دادند.
وي افزود: با فرار خودروها ماموران به تعقيب آنها پرداختند و پس از شليك چند تير هوايي و عدم توقف با رعايت قانون بكارگيري سلاح اقدام به شليك به سمت چرخ هاي خودروها كرده و هر دوي آنها را متوقف كردند.
رييس مركز اطلاعرساني فرماندهي انتظامي استان اصفهان تصريح كرد: در اين عمليات سه نفر از قاچاقچيان حرفهاي و سابقه دار دستگير و در بازرسي از خودروي آنها مقدار 166 كيلو و 500 گرم ترياك كشف شد.
سرهنگ شهرياري خاطرنشان كرد: طبق اعترافات متهمان، آنها قصد داشتند اين مقدار مواد را از مرزهاي شرقي كشور بارگيري كرده و با استفاده از راههاي فرعي و كويري به سمت تهران منتقل كنند كه خوشبختانه با اقدام به موقع ماموران پليس استان دستگير و در عملي كردن نقشه خود ناكام شدند.