پنج شنبه ۰۸ تیر ۱۳۹۶
اخبار اصفهان
سرتیتر اخبار
سرویس:
چاپ خبر
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
 بررسی اثر سمی بودن سلولی عصاره های زیتون بر روی سلول های سرطانی در اصفهان   

اثر سمی سلولی عصاره های زیتون در پایه آب یا شربت عسل بر روی سلولهای سرطانی کبد، روده و رحم در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بررسی شد.

به گزارش ندای اصفهان ، این طرح پژوهشی حاصل تلاش حامد سلطانی دانشجوی دکترای عمومی با راهنمایی استادان حجت صادقی علی آبادی و غلامرضا اصغری به شماره تحقیقاتی ۳۹۴۴۸۵ به ثبت رسیده است.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تولید بیشترداروهای موجود ضدسرطان را از منشاء گیاهی دانست و افزود: برای یافتن ترکیبات موثر ضد سرطان با عوارض کمترروی سلولهای نرمال، هر سال گیاهان دارویی زیادی غربالگری و  داروهای جدید ضد سرطان ازجمله  تاکسول به بازار دارویی معرفی می شود.
محسن میناییان افزود: دراین تحقیق میوه زیتون از دیگر قسمتهای گیاه جدا و ابتدا با هگزان به روش ماسراسیون ۴۸ساعت عصاره گیری و تفاله حاصل از استخراج اولیه، به ترتیب با حلال های دی کلرومتان و اتانول با همین روش عصاره گیری شد.
وی گفت: در نتایج حاصل از تحقیق مشخص شد عصاره های هگزانی و دی کلرومتانی که در پایه آبکی حل شده بودند اثر سمیت سلولی قابل ملاحظه ای حتی در غلظت یک میلی گرم درمیلی لیتر نداشتند در صورتی که عصاره های هیدروالکلی که در پایه عسل حل شده بود روی سلولها سمیت سلولی قابل ملاحظه ای داشتند با این تفاوت که این اثر روی سلولهای سرطانی بسیار بارزتر از سلول نرمال  مورد مطالعه بود.
وی افزود: نتایج این مطالعه همچنین  نشانگر آن است که عصاره های هیدروالکلی زیتون در پایه عسل به عنوان مکملی غذایی سنتی و خوب برای بیماران مبتلا به سرطان است.

انتهای پیام/

منبع : خبرنگاران جوان

برچسب‌ها: , , ,

مطالب مرتبط

نظر شما
نام :

ایمیل :

از درج کامنت های توهین آمیز معذوریم
متن کامنت :
 


ثبت نام حوزه دانشجویی
ثبت نام حوزه دانشجویی
پایگاه خبری رهیافته
پایگاه خبری رهیافته
پایگاه خبری چشمه سار
پایگاه خبری چشمه سار
اصفهان شرق
اصفهان شرق
تبلیغات
تبلیغات
گفتمان نیوز
گفتمان نیوز
وعده صادق
وعده صادق