به گزارش خبرنگار ندای اصفهان، در آستانه شروع فعاليت ستاد انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری كه چشم تمام مردم ایران، جهان و مسئولان به عملکرد دستگاههای متولی برگزاری انتخابات اسفند امسال است، ليكن در اين ايام هر از چند گاهي اخبار غير رسمي از ستاد برگزاري انتخابات استان به گوش مي رسد كه شايسته استان و شهر شهيدپرور اصفهان نيست.
چندي پيش يكي از مسئولين ستاد انتخابات استان اصفهان در مصاحبه اي بيان داشت:
«لیستهای معرفی شده توسط فرمانداران استان اصفهان به حق متعادل بوده اند و افراد معرفی شده در قالب هیأتهای اجرایی هیچ کدام به تند بودن در امور سیاسی شهرت نداشتهاند و اگرچه روند بررسی افراد در لیستهای معرفی شده در شهرستانها خوب بود، اما برای مرکز استان به دلیل وجود برخی ارتباطات، مطابق با توقعات عمل نشده است و به هر حال از مجموع 30 نفر معرفی شده 21 نفر تأیید صلاحیت شدند که به دلیل وجود اصل قبول دو سوم افراد، لیست هیأت اجرایی اکنون کامل شده و قرار است هشت نفر در قالب اعضای اصلی و پنج نفر علی البدل وظیفه اجرایی در شورای شهرستان را برعهده بگیرند.» (اینجا)
با اشاره به منويات مقام معظم رهبري در برگزاري انتخابات (سال 1385) كه مي فرمايند: «مسئولان همه تلاش خود را بکنند، تا ان شاءالله این انتخابات را سالم، کامل، بی عیب و نقص، و بی حرف و گفت به سروسامانی برسانند. آن کسانی هم که دستی در تبلیغات دارند، فضای سیاسی کشور را آشفته نکنند؛ بدگویی از این، اهانت به آن، معاوضه جناح های سیاسی با هم. مردم چه تقصیری کرده اند که بایستی ذهن آنها به خاطر انگیزه های مختلف سیاسی اشخاص و گروه ها و جناح ها و مجموعه ها، آشفته و مغشوش شود. اینها بگذارند فضای انتخابات سالم باشد.»
همگان مي دانند ایجاد فضای آرام لازمه برگزاری یک انتخابات مطلوب، سالم و بدور از فضاي التهاب و ناراحتي هاي سياسي، قانون مداري و حفاظت از حقوق مردم، مبنای کار ستاد برگزاري انتخابات كشور و بويژه مراكز استانها است و باید منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای را محقق سازند.
اما اخبار غير رسمي كه اگر صحت داشته باشد جاي تامل و شايد تاسف دارد، حاكي از آن است عده اي با پرچم جناحي و بعضاٌ با نام مدافعين دولت تدبير و اميد، با فشارهاي مختلف از كانال هاي مربوطه به دنبال تغييرات يا جايگزيني براي اعضاي اصلي برگزيده راي گيري عوامل اجرايي هستند.
گفتني است: در چند روز گذشته راي گيري بين ليست معرفي شده و برگزيده شدن هشت عضو اصلي و پنج نفر علي البدل بر اساس قوانين و مقررات حاكم بر انتخابات و بدور از مسائل سياسي و جناحي در ستاد انتخابات استان انجام گرديد، اما اين سئوال مطرح است كه برگزاري مجدد راي گيري يا تغيير و جايگزيني بعضي افراد برگزيده شده در راي گيري چند روز گذشته چه ايراد قانوني دارد كه بايد بعضي از افراد تغيير كنند؟ آيا عدم وابستگي جناحي و اجراي وظايف قانوني در برگزاري انتخابات آينده غير از انتظاراتي است كه مي توان از عوامل اجرايي براي برگزاري انتخابات داشته باشيم؟ آيا احترام به قانون و عدم وابستگي به گروه ها از شعارهاي ستاد برگزاري انتخابات استان نبود؟ آيا اين مصداق جناحي و سياسي عمل كردن نيست؟ حال با اين اوضاع چرا بعضاٌ در فضاي مجازي مشاهده مي شود مسئوليني بيان مي كنند با نقد مواضع دولتي برخي نمايندگان و كانديداها (كه حسب وظايف ذاتي نمايندگان و نظارت بر حسن اجرای امور مي باشد) برخورد خواهد شد؟
در پايان مردم ديندار و ولايت مداري استان اصفهان از كليه مسئولين محترم برگزاري انتخابات در وزارت كشور، استانداري ها و فرمانداري ها ضمن تقدير و تشكر از اقدامات بعمل آمده، خواهشمند است در انجام هرگونه اقدام و عملي كه باعث شائبه و تاثيرات منفي بر انتخابات در پيش رو است پرهيز و همگان در برگزاري انتخاباتي سالم، آرام و بدون تنش هاي سياسي تلاش نمايند. ان شاء الله
برچسبها: احترام به قانون, انتخابات مجلس خبرگان رهبری, انتخابات مجلس شورای اسلامی, دولت تدبیر و امید, فرمانداری اصفهان
مطالب مرتبط
با ابتكاري بس است!!!!!!!!!!!
با سلام.
اين اقدامات خوب نيست.شور انتخاباتي ايجاد كنيم نه بجان همديگر…
هر دم از این باغ بری می رسد
تازه تر از تازه تری می رسد