سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
اخبار اصفهان
سرتیتر اخبار
سرویس: اجتماعی
چاپ خبر
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
دکتر محمدعلی سروش زاده
گفتگو با سید محمدعلی سروش زاده پزشک متخصص طب سنتی
 راههای پیشگیری و درمان آنفولانزا در طب سنتی   

آنفولانزا یک بیماری حاد تنفسی و به شدت واگیردار است اما بدون مصرف داروهای شیمیایی دارای درمان و پیشگیری است...

به گزارش ندای اصفهان، دکتر سید محمدعلی سروش زاده پزشک متخصص طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو انجمن علمی طب سنتی ایران است که در گفتگو با خبرنگار ندای اصفهان از بیماری آنفولانزا و راه های جلوگیری از آن سخن گفت.

وی اظهار داشت: آنفولانزا یک بیماری واگیردار است و علایم بالینی آن شامل تب و لرز، سرفه، گلو درد، سر درد و کوفتگی عضلانی است.

عضو کارگروه نظام سلامت در اسلام گفت: در راستای رسیدن به تدابیر مناسب این بیماری در طب سنتی ایران، باید سراغ مبحث هوای وبایی (بیماری های واگیردار و آلودگی هوا) رفت. هوای وبایی از دیدگاه این طب مفهوم گسترده ای دارد و با مفهوم اسهال وبایی که امروزه به کار می رود متفاوت است. هوای وبایی با مفهوم بیماری های همه گیر مثل آنفولانزا مرتبط است.

دکتر سروش زاده راههای جلوگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا در طب سنتی را برشمرد که عبارتند از:

۱- دود دادن کندر و اسفند

۲- بخور بابونه یا اسفند

۳- پرهیز از فعالیت بدنی شدید

۴- پرهیز از پرخوری

۵- عدم شرب آب سرد

۶- پوشیدن لباس مناسب

۷- کاهش نزدیکی

۸- مصرف سیب رنده شده با کمی دارچین

۹- پرهیز از غم و غصه

۱۰- خواب کافی

وی ادامه داد: گذاشتن پیاز یا سرکه یا سیر در چند قسمت از محل زندگی یا کار (و یا سرکه ای که پیاز یا سیر در آن انداخته شده) جهت پیشگیری از آنفولانزا مؤثر است.

سروش زاده تاکید کرد: شست و شوی مکرر دستها با آب و صابون به خصوص قبل و بعد از غذا بدلیل این که می تواند عامل بیماری را از بین ببرد بسیار کمک کننده است.

متخصص طب سنتی در جهت راه کارهای درمانی آنفولانزا موارد زیر را عنوان داشت:

– پرهیز از حمام طولانی

– کاهش مصرف انواع گوشت در دوره بیماری

– پرهیز از نزدیکی

– بخور بابونه، آویشن و یا مرزنجوش

– کاهش مصرف لبنیات و غذاهای چرب و سرخ کرده

– عدم مصرف میوه های آبدار مثل هندوانه، کدو، خیار، خربزه، انگور،… و همچنین سالاد و قارچ

– مصرف سیب درختی شیرین

همچنین استفاده از سوپ که شامل جو پوست کنده، گشنیز، برگ اسفناج و هویج باشد، به درمان آنفولانزا کمک می کند. این سوپ باید بدون هر نوع گوشت مصرف شود.

دکتر محمدعلی سروش زاده

برچسب‌ها: , , , ,

FacebookTwitterGoogle+TelegramWhatsAppLineYahoo MessengerLinkedInPinterestTumblr

مطالب مرتبط

  1. محسن می‌گه:

    سلام آقای دکترهمسر من را دکتر رضاسلوکی به شما معرفی کرده ودارای بیماری خودایمنی کبد هستند.( هپاتیت خودایمن )وقصد بارداری هم داریم وپنج ساله تحت درمان هستند وانزیمای کبد بالا وپایین میره شما چه کمکی میتونید به خانم من بکنید خیلی افسرده از این موضوع شده .شما کی به اصفهان میایید تابه حضور برسیم تو رو خدا کمکمان کنید ممنون

  2. ناشناس می‌گه:

    چرا هزینه های معالجه طبی جزو خدمات بیمه تامین اجتماعی نمیاد؟

نظر شما
نام :

ایمیل :

از درج کامنت های توهین آمیز معذوریم
متن کامنت :
 


میدان نیوز
میدان نیوز
حوزه و روحانیت
حوزه و روحانیت
جوان انقلابی
جوان انقلابی
انقلابی شدن
انقلابی شدن
اصفهان شرق
اصفهان شرق
تبلیغات
تبلیغات
گفتمان نیوز
گفتمان نیوز
وعده صادق
وعده صادق