به گزارش ندای اصفهان، کتاب «جريانشناسي شبهات ديني» با بررسي چهار محور، مؤلفههاي فکري، موضوعهاي پُرتکرار و مورد علاقه، گفتمانشناسي طراحي شبهه، شخصيتهاي تأثيرگذار به شناسايي بسترهاي شکلگيري شبهه، چرايي تأثيرگذاري و روشهاي تحليل و پاسخگويي مناسب به آن پرداخته است.
بررسي و پژوهش در منشأ شبهات، گامي مهم و اساسي براي شناخت هر چه بهتر شبهات رايج در سطح جامعه است و بسترساز انتخاب پاسخي مناسب و اقناعي براي مخاطبان اين شبهات و پرسشها است.
جريانهاي فکري معارض با دين در هر دوره و زمانهاي با هدف تغيير رفتار اعتقادي جامعه ديني، سعي ميکنند تا چالش و ترديدي در باورهاي مردم ايجاد کنند و انسان را به وادي حيرت و سرگرداني بکشانند. گروههاي فکري معارض دين، گرچه هدف مشترکي دارند؛ امّا مؤلفه فکري واحدي ندارند و هر کدام بر اساس چهارچوب فکري خود، گفتمان يا شعاري را براي نشر عقايد خويش بر ميگزينند که از ويژگيهاي دوران ما، تنوع گفتمانهاي شبههساز است.
آگاهي و شناخت نسبت به جريانهاي معارض براي دفاع از باورهاي اعتقادي، از ضرورتهاي عصر حاضر است و در صورت غفلت از شناسايي جريانهاي شبههافکن و عدم شناخت راههاي مقابله با آن، جامعه، سرمايه معنوي و توحيدي خود را از دست رفته خواهد ديد.
حجت الاسلام دکتر سید حسن هاشمی جزی، اين کتاب را با بهرهگيري از 460 منبع دستِ اول و مقاله علمي و همچنین يک دهه تدريس مباحث شبههشناسي در مراکز حوزوي و دانشگاهي تألیف کرده است.
چاپ نخست کتاب «جريانشناسي شبهات ديني» با موضوع شناخت جريانهاي فکري معارض با دين در 272 صفحه با شمارگان 1000 نسخه به بهای 59،000 هزار تومان از سوی انتشارات دارالعلم راهی بازار نشر شده است.
انتهای پیام/
منبع:
برچسبها: الحاد, باستانگرا, جريانشناسي شبهات ديني, حسن هاشمی, شبههشناسي, فمینیسم
مطالب مرتبط