ندای اصفهان- زهرا لطیفی
نیروهای مسلح ما در مکتب قرآن و ولایت تربیت شدند و به این انس و الفت با قرآن افتخار می کنیم.
مکتب قرآن و ولایت، چگونه؟
سردار شهید قاسم سلیمانی فرزند حسن در ۲۰ اسفند ماه ۱۳۳۵ ش در شهرستان رابُر کرمان به دنیا آمد. ایشان عاشق ولایت بود. سردار سلیمانی در بخش پایانی وصیتنامهاش مینویسد: «جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، میراث امام خمینی هستند و میبایست مورد حمایت جدی قرار بگیرند. من حضرت آیتالله العظمی خامنهای، ولی فقیه زمانه را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست.»
این چند جمله حاج قاسم، خط قرمز ایشان را مشخص می نماید و آن ولایت است.
ابومهدی المهندس از یاران باوفای سردار سلیمانی است، در سختترین شرایط کنار ایشان بوده و حتی در جنگ تحمیلی ایران و عراق در مقابل دشمنان بعثی از کشور ایران دفاع می کرد. ابومهدی المهندس دوستدار واقعی رهبری بودند و این رابطه یک طرفه نبود. آیت الله العظمی خامنهای در بیت رهبری به ایشان گفتند؛ من هر شب شما را به اسم دعا میکنم ابومهدی.(+)
حاج قاسم و ابومهدی بسیار ولایت مدار بودند و خواستار آنکه جوانان این مرز و بوم نیز ولایت فقیه را تنها نگذارند. این دو بزرگوار آینه تمام نمای اطاعت از ولی فقیه خود بودند.
علاوه بر این، ترویج فرهنگ قرآن را نیز سرلوحه کارهای خود قرار داده اند.
سربازی در مهدیه لشکر ثارالله در مراسم رسمی و سخنرانی ادب را رعایت نکرده بد نشسته و صحبت می کرد. سردار سلیمانی بعد از جلسه او را صدا کرد و با وجود اینکه او فرمانده لشکر بود و می توانست اضافه خدمت بنویسد به او گفت: «برادرم عزیزم جلسه رسمی بود و سخنرانی از تهران داشتم که مؤدب ننشستی و نظم را رعایت نکردی، در مقابل اشتباه کاریت اگر جزء 30 قرآن را حفظ کردی و آمدی سوال کردم و دیدم حفظی با شما بی حساب می شویم و در غیر این صورت با شما بر خورد انضباطی می کنم.»(+)
ما به این نیروها افتخار میکنیم، آری، آنها حسین زمانه گشتند. ایرانیان، با ولایتمداری و انس با قرآن و الگوگیری از منش و رفتار آنها، سلیمانی هایی را تحویل جامعه دادهاند، که تا پای جان برای ایران خواهند ایستاد.
انتهای پیام/
برچسبها: ابومهدی المهندس, زهرا لطیفی, قاسم سلیمانی, قرآن, ولایت فقیه
مطالب مرتبط
سلام
احسنت جالب بود