به گزارش ندای اصفهان، مهدی جعفری جوزانی، مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی در گفتوگو با شبکه خبری تهران نیوز با اشاره به نقش بازیهای رایانهای در مقابله با جنگ شناختی دشمن، اظهار کرد: امروزه بازیهای رایانهای بهعنوان یک رسانه در کنار سایر رسانهها قرار گرفته و با اینکه از آن با عنوان رسانه خاموش یاد میشود اما قدرت تاثیرگذاری آن از سایر رسانهها بیشتر است.
وی گفت: طبق آمار رسمی بنیاد ملی بازی های رایانه ای تا پایان سال ۹۸ و پیش از شیوع بیماری کرونا بالغ بر ۳۲ میلیون نفر بازی میکنند که اصطلاحاً به آن گیمر میگویند.
جعفری جوزانی از تولید بازی رایانه ای «سفیر عشق» پس از 3 سال تلاش خبر داد و عنوان کرد: علاقه و ذائقه شدید جوانان به بازیهای کامپیوتری باعث شده که میانگین سنی افراد به حدود ۲۲ سال برسد.
مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی با بیان اینکه بیش از ۶۱ درصد از مخاطبان صنعت بازیهای رایانهای رده سنی جوان و نوجوانان را تشکیل میدهند، افزود: همچنین ۲۵ درصد کودک هم با این آمار اضافه کنید.
جعفری جوزانی بیان داشت: افرادی که درگیر این حوزه هستند از کودکان سه ساله تا افراد ۳۴ ساله هستند و اینجاست که مشخص میشود چقدر ضریب نفوذ یک هنر صنعت رسانهای به اسم بازی در بین مخاطبان بالا است.
وی در ادامه با ذکر این مطلب که پدیده بازیهای رایانهای در تمام دنیا ضریب نفوذ بالایی دارد، اظهار کرد: با کمی مطالعه میتوان دریافت که ژانرهای پر مخاطب بین گیمرهای ایرانی چه نوع بازیهایی است و همین طور متوجه خواهید شد که بهویژه رسانههای غربی و شرکتهای معتبر دنیا که در حوزه تولید بازی در حال فعالیت هستند دست روی چه مسائلی گذاشتهاند و با چه راهبردی در حوزه بازیهای ویدیوئی ورود پیدا کردهاند و در تلاشند نه تنها برای جامعه ایران بلکه جامعه هدف در هر بخشی از دنیا که خاورمیانه که یکی از اهداف مهم آنها است تلاش میکنند خشونت را ترویج دهند.
مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی، ترویج اسلام هراسی با بهرهگیری از هر ابزاری و به تبع آن به نمایش گذاشتن چهره خشن از مسلمانان را از اهداف مهم طراحان بازیهای رایانهای ذکر کرد.
جعفری جوزانی همچنین تغییر سبک زندگی و رواج سبک زندگی متناسب با مدل غربی در ایران و جامعه اسلامی از دیگر اهداف دشمنان است.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار کرد: دشمنان بهدنبال این هستند که رفتارها و ناهنجاریهایی که مدنظر آنها است را به خورد مخاطب بدهند و در این عرصه برای ردههای سنی مختلف و با ادبیات گوناگون محتوا تولید میکنند.
مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی گفت: دشمنان پروژه اسلامهراسی را برای سنین مختلف از کودکان، نوجوانان و حتی میانسالان طراحی و اجرا و ساعتها مخاطب را درگیر خود کردهاند.
جعفری جوزانی همچنین به تشریح تفاوتهای بازیهای رایانهای با سایر رسانهها پرداخت و افزود: مخاطبان در این بازیها ساعتها خود را در قالب شخصیت اصلی و قهرمان یک بازی قرار میدهد و با شخصیتهای آن همزاد پنداری میکند.
وی بیان کرد: سالهاست مجموعهای از دغدغهمندان حوزه صنعت بازیهای رایانهای، آسیبهای این وادی را فریاد میزنند اما دغدغههای آنان جدی گرفته نمیشود.
مسئول مرکز تولید و نشر دیجیتال انقلاب اسلامی ادامه داد: در برخی وقایع نظیر اغتشاشات و آشوبهایی که در کشور ما اتفاق میافتد، رگههایی از تاثیر بازیهای رایانهای را میتوان مشاهده کرد.
جعفری جوزانی خاطرنشان کرد: بازیهای رایانهای که با تئوری رهبران سیاستمدار طراحی و گردانندگی میشود، بهصورت چراغ خاموش و بیصدا اهداف خود را دنبال میکند.
انتهای پیام/