به گزارش ندای اصفهان، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: الحمدالله در سایه این جلسات و مصوبات و جلسات کمیتهها، 420 مصوبه در این مدت داشتهایم و به 35 دستگاه ابلاغیه صورت گرفته و 85 درصد این مصوبات عملیاتی و اجرایی شده است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی افزود: اقداماتی که از اوایل آبان ماه صورت گرفت و تاکنون ادامه داشته کار بسیار خوبی بوده و آثار آن را وزرات بهداشت به ما اعلام کرده که مثبت بوده است. از کانال400 فوتی به کانال 200 آمدهایم و امیدواریم به مرور وضعیت بهتری داشته باشیم.
رئیسجمهور با بیان اینکه در اروپا با گشایشهایی که صورت گرفت دیدی چه وضعی پیدا کردند، اظهار داشت: اگر در جامعه ما مراعات مورد توجه قرار نگیرد و مردم احساس کنند شرایط عادی شده یک ماه دیگر به شرایط سخت و بد برمیگردیم. حتی اگر واکسن مطمئن در اختیار ما با دُز مناسب قرار گرفت بازهم باید مراعات رعایت شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
منبع:خبرگزاری تسنیم