به گزارش خبرنگار ندای اصفهان، شب گذشته مسجد سید اصفهان، میزبان دو تن از کارشناسان و فعالان سیاسی کشور آمریکای لاتین و حزب الله لبنان بود که با حضور پرشور مردم اصفهان مواجه شد.
مسجد سید اصفهان که از گذشته تاکنون میزبان مراسمات آیینی و گروه های مختلف مردمی بوده و روند تاریخی این نظام را دیده است، این بار نیز با حضور این عزیزان و برائت جویی از شیطان بزرگ، آمریکا، مردم اصفهان را در زمره ی یاران ولایت قرار داد.
جلسه، طبق روال شب های قبل (
اینجا) و (
اینجا) بعد از اقامه نماز مغرب و عشا، توسط استاد قرآنی آقای رضوی آغاز شد و با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید با صدای قاری نوجوان آقای صالحی از موسسه بینه ی اصفهان رسمی شد.
در ابتدا حجت الاسلام ابوالقاسمی با زبان شیوای خود به مسئله ی امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و حدود 20 دقیقه در رابطه با احکام و شرایط و مکان این مسئله توضیح داد. وی از آثار و برکات این فریضه که کمتر به آن پرداخته می شود سخن گفت که یکی از بهترین آثار آن کمتر شدن جرم و متعالی شدن کشور است.
وی اضافه کرد چگونه است که شیوع یک بیماری مسری باعث این می شود که ما دائم به دیگران تذکر بدهیم و هر کس به شخصی می رسد در این موضوع تذکر می دهد ولی در مقابل سرطان های اجتماعی مثل رخنه های فرهنگی ازجمله شبکه های اجتماعی و بدحجابی بی تفاوت هستیم و تذکر که نوعی امر به معروف و نهی از منکر است را نادیده می گیریم.
بعد از آن میهمانان جلسه حضور پیدا کردند و با همراهی شعارهای استکبارستیز مردم اصفهان به روی صحنه آمدند.
***
«دکتر سهیل اسعد»، کارشناس مسائل سیاسی از کشور آرژانتین و ساکن امریکای لاتین و مبلغ دینی در این کشورها است. «حجت الاسلام الشیخ وائل العلی» نیز کارشناس سیاسی و مبلغ دینی از کشور لبنان است که این دو بزرگوار با حضور در کنار هم به سخنرانی پرداختند.
تربون اول به دکتر سهیل اسعد اختصاص یافت که بعد از سلام و عرض ادب به حضار و عرض تبریک روز استکبارجهانی و تسلیت شهدای منا به ایراد سخنان خود با دسته بندی ذیل پرداخت:
1- اقتصاد امریکا بر پایه ی چیست؟ برنامه ی اقتصادی و سودآور امریکا بر پایه ی مسائلی طرح ریزی شده که تصور آن هم غیر ممکن است؛
اول از آن تخریب اقتصادهای خرد داخلی که با ایجاد فروشگاه های زنجیره ای و بزرگ و مجلل به بیکار شدن کسب و کارهای کوچک یا به اصطلاح بقال ها می انجامد.
دوم تخریب اقصادهای کشورهای دیگر با اعمال فشار و تحریم که هر کشوری که به دلاریزه شدن که مسئله جهان سوم است دچار شده سریع تر به زیر چتر اقتصادی یا همان به اصطلاح حیاط خلوت امریکا تبدیل شده است. همچنین تهدید به جنگ و حتی شروع جنگ برای دستیابی به منابع طبیعی کشورهای کوچک و فقیر که قساوت این دولت را نمایش می دهد.
2- سیاست های امریکا بر پایه چیست؟ قبل از عصر دموکراسی در قاره آمریکا 25 کشور و ایالت وجود داشته ولی بعد از مدتی این کشور به کودتا علیه کشورهای دیگر برای حفظ و بقای خود روی آورد و با دخالت در قانونگذاری ها کنترل این کشورها را به دست گرفته اند و رفته رفته به غارت این کشورها پرداختند. سیاست هایی که فقط بر حسب کسب درآمد و حفظ بقا طرح ریزی می شوند.
3- دین های آمریکایی بر پایه چیست؟ در یک خانواده ی امریکایی یک دین واحد وجود ندارد و هر شخص خانواده به دین خود عمل می کند. از لحاظ تاریخی امریکایی ها مسیحی کاتولیک هستند ولی امروزه با ایجاد و خلق دین های نوظهور به دست خودشان سردرگم در این مسئله هستند و از تمام ادیان در امریکا دیده می شود، از فرماسونی و مسیحیت و یهودیت تا اسلام در امریکا دیده می شود.
سیاست مداران این کشور به جدایی دین از سیاست تکیه کرده اند و همین امر باعث شده تا در دستگاه های حکومتی خود به مشکل برخورد کنند زیرا در یک اداره ی دولتی کارمندان یهودی و مسیحی و غیره با هم بر سر یک میز هستند و به سازش در باب یک موضوع نمی رسند، و می گویند دین یک حس داخلی است و کاری به سیاست ندارد.
4- فرهنگ آمریکا بر پایه چیست؟ امریکا ابتدا بهترین راه نفوذ را در جنگ و تکیه به تهدید و کشتار مردم بی دفاع می دانست، رویه ای که هم اکنون هم به آن عمل می کند ولی به این نتیجه رسیده است که با جنگ نمی توان بیش از این کشورگشایی کرد و روی به تخریب فرهنگ ها آورده است. چیزی که تحت عنوان جنگ نرم و رسانه ای در دنیا مطرح است را امریکا با قدرت به پیش گرفته و سرمایه گذاری های بزرگی بر روی آن می کند. از سرقت ذهن های کشورهای دیگر تا مشغول کردن آنان به تفریحاتی همچون فوتبال، فیلم های هالیوودی و رؤیای امریکایی. از گران کردن قیمت کتاب تا تحمیل زبان انگلیسی و هزینه ی بالای تحصیل و غیر انتفاعی کردن مدارس و دانشگاه ها و با نفوذی که دارند می توان به این تهاجم فرهنگی اشاره کرد. آنها برنامه هایی برای تغییر فرهنگ یک جامعه مطرح کرده اند و از کودکی برای ذهن های ما برنامه ساخته اند.
5- دستگاه دیپلماسی امریکا بر پایه چیست؟ ونزوئلا نیز همچون کشورهای دیگر مرگ بر امریکا می گوید اما مشکل اصلی را نمی داند که همان سفارت امریکا با 2000 کارمند است که در آن کشور وجود دارد.
دکتر سهیل اسعد با اشاره به تسخیر لانه ی جاسوسی توسط دانش آموزان و دانشجویان ایرانی به صحبت های خود پایان داد.
***
پس از سخنرانی دکتر سهیل اسعد، تریبون به شیخ وائل العلی اختصاص یافت.
وی ضمن عرض سلام به شهدای اصفهان و امام آنان به مردم استکبارستیز اصفهان و ایران عرض ادب نمود و ابراز خوشحالی از حضور پرشور مردم در سخنرانی ها کرد.
وی به مسائلی در حوزه ی امریکا و لبنان و ایران پرداخت.
اولین موضوعی که وی مطرح نمود این بود که ملت لبنان استکبارستیزی و انقلاب کردن را از ملت ایران و سخنان آن پیر فرزانه خمینی کبیر (ره) آموخته اند و مقاومت جوانان لبنانی به مکتب های ایرانی وابسته است. وجود رهبری فرزانه در گذشته و حال نعمتی است که از طرف خدا به ملت های مسلمان داده می شود و ولایت مداری و اطاعت امر این بزرگان جزء واجبات است و باید قدردان و شاکر خداوند متعال به خاطر این بزرگان باشیم.
وی اذعان داشت، تمام مشکلاتی که در لبنان و سوریه و فلسطین در حال حاضر گریبان گیر شده است همان تهاجمات فرهنگی و رخنه های دینی است که دست امریکا در پشت پرده ی تمام آنهاست.
این فعال سیاسی حضور آمریکا در این مناطق را برای تثبیت سیاست های خود معرفی کرد که با تغییر فرهنگ ها به استعمار همه جانبه می پردازد از روش های دیپلماسی گرفته تا نفوذ اقتصادی.
وی افزود، ملتی که خودباوری نداشته باشد سریع شکست می خورد همچون ملتی که بی سواد باشد و وابستگی را دوست داشته باشد
و به صحبت های رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که از پشتوانه های بزرگی برخوردار است؛ اینکه بتوانیم تولید علم کنیم و به جایی برسیم که زبان فارسی زبان علم بشود و دیگران نوشته های ما را برای تدریس ترجمه کنند. و دیگر آنکه به جایی برسیم که وابستگی به هیچ جا و هیچ کشور و دولتی نداشته باشیم چراکه هر ملتی که به دلایلی وابسته ی ملت دیگری باشد سریع به زیر بار ظلم و ستم می رود و سر تعظیم فرود می آورد.
وی افزود، مقاومت جوانان لبنان با روحیه ی شهادت طلبانه ای که از ایران یاد گرفته اند و بعد از شهادت بزرگانی همچون عماد مغنیه و سید عباس موسی برافروخته شد و تا کنون خاموش نگشته است.
شیخ وائل العلی اضافه کرد، ما عزت و کرامت را از ایران فرا گرفته ایم و به امام خامنه ای و رهنمودهای ایشان برای لبنان و دیگر کشورهای همرزم گوش دل و جان سپرده ایم.
وی در پاسخ به بعضی شبهات در بین مردم ایران من باب اینکه ما خود مشکلات فراوان داریم و چرا در سوریه و لبنان و فلسطین هزینه می کنیم گفت:
امریکا با فاصله ای بیش از 10,000 کیلومتر فاصله دمشق تا واشنگتن و نیویورک برای امنیت خود نیروی نظامی اعزام می کند. امنیت امروز ایران از داخل تامین نمی شود بلکه از بیرون است، همان گونه که روسیه هم اکنون احساس خطر کرده و در شمال حلب اردوگاه زده است و داعشی که دست پرورده ی امریکا است (و البته اولین گروه تروریستی با لوگوی اسلامی نیست)، را در چند روز به خاک و خون می کشد، آیا این واکنش دلیلی به جز احساس خطر و ناامنی نیست؟
وی ابراز ناامیدی از وزیر دفاع لبنان کرد که پیشنهاد تجهیز ارتش لبنان توسط ایران را رد کرده است، پیشنهادی که تحت عنوان هدیه از طرف ایران بود و بهایی نداشت و تضمینی بود. ولی او به وعده ی 3 هزار میلیارد یک سال ونیم پیش خلیفه ی سعودی تکیه کرده است، وعده ای که هیچگاه محقق نمی شود. و یا امریکایی که برای فخر فروشی و گول زدن مردم توسط رسانه ها، فقط سه نفربر و سه موشک انفجاری به لبنان داده تا در مقابل داعش که 80 کیلومتر از کوهستان های جبهه ی شمالی لبنان را گرفته مقابله کند.
وی اضافه کرد رهبری ایران و ملت ایران به جمعیت چهار میلیونی لبنان که نیمی از آن پناهنده اند لطف کرده است و ما قدردان این ملت هستیم و همان گونه که سید حسن نصرالله در اولین روز محرم در دیدار با مبلغین لبنانی از آنان خواست تا در باب رهبری ایران و ملت ایران به مردم خود بگویند که این ملت و رهبری چگونه موفق شده اند و ما باید همان گونه رفتار کنیم با امیدی که به خدا دارند و خودباوری هایی که هر روز آنان را بهتر می کند.
»»» لطفا بر روی تصاویر زیر کلیک کنید