ندای اصفهان- رپورتاژ آگهی/
کیسفر میخواهد با پیشنهاد چند اپلیکیشن شما را صاحب استانبول کند! در واقع شما میتوانید با نصب این برنامهها مثل افراد محلی و بومی در استانبول رفت و آمد کنید. این آپ ها در سفر به این مقصد با تور لحظه آخری استانبول آژانس کی سفر برایتان بسیار کارمند خواهد بود. در گذشته شاید تنها با تجربه اطرافیان و آشنایان سفر را شروع میکردیم اما حال وقتش رسیده از تکنولوژی که یار جدانشدنی ما آدمها شده در سفر نیز بهره بگیریم. با کیسفر همراهباشید تا اپلیکیشنهای کاربردی برای سفر به استانبول را بشناسید. این اپلیکیشنها شما را در صرفهجویی وقت و هزینه که دو دغدغه مهم در مسافرت است، یاری میکنند.

با Trafi بهترین مسیر را پیدا کنید:
رفت و آمد روزانه آن هم در شهری مثل استانبول میتواند خستهکننده و گران باشد. با استفاده از Trafi، در عرض چند ثانیه، کارآمدترین و مقرون به صرفهترین مسیر را خواهید یافت. فقط کافیست مبدا و مقصد خود را وارد کنید تا این برنامه تمام گزینههای حمل و نقل از دوچرخه گرفته تا تاکسی و وسایل حمل نقل عمومی برای شما از نظر زمان و قیمت مقایسه کند و بهترین، سریعترین و ارزانترین مسیر و وسیله نقلیه را به شما پیشنهاد کند. این اپلیکیشن برای اندروید و آی او اس (ios) در دو زبان ترکی و انگلیسی وجود دارد. ترفی خدمات درخواستی نیز دارد بدین صورت که میتوانید هر نوع سرویسی حتی مثلا اسکوتر برقی را در یک مسیر خاص تقاضا کنید.
نقشه آفلاین با Istanbul Travel Guide by Ulmon
از مفید بودن این برنامه همین بس که مجله تایم از آن به عنوان “برنامه ضروری برای مسافران” یاد کرده و مکوورد (macword) آن را “برنامهای با نقشههای بدون هزینه رومینگ” معرفی کرده است. این برنامه را به خدمات آفلاینش میشناسند اما با اینترنت روشن خدماتش بیشتر نیز میشود. شما با روشن کردن جیپیاس (GPS) و مشخص کردن مقصد میتوانید مسیر خود را در نقشه ببینید. همچنین باید گفت که این اپلیکیشن خدمات رایگان خود را پیشکش آی او اسیها کرده است و قابل استفاده به دو زبان ترکی و انگلیسی است. فقط حواستان باشد مکانیابی این برنامه به روشن بودن جیپیاس، بسته است و اگر سیمکارتی در گوشی ندارید آن را در حالت هواپیما قرار ندهید تا جیپیاس غیرفعال نشود.
خرید از بازار سنتی با روش مدرن Grand Bazar:
شما نمیتوانید استانبول را بدون دیدن بازار بزرگ سرپوشیدهاش ترک کنید و اگر هم بروید عمرا دست خالی برگردید. این بازار به دستور سلطان محمد در قرن پانزدهم میلادی ساخته شدهاست. بازار بزرگ استانبول به قدری بزرگ است که بدون راهنما سردرگم و خسته میشوید و کلی از زمانتان را از دست میدهید. گرند بازار راهنمایی است که پیشنهاد میکنیم رو گوشی خود نصب کنید. این اپلیکیشن با فعال شدن جیپیاس مغازههای مد نظر شما، همان حول و حوش خودتان، را نشان میدهد؛ همچنین تمامی واحدهای صنفی بازار را طبقهبندی کرده که شما را به سرعت به سوغاتی مورد نظرتان میرساند. به دو زبان ترکی و انگلیسی برای اندروید و آیاواس ارائه خدمات میکند.

تاکسی آنلاین و سریع BiTaxi
با این برنامه نیازی نیست نگران رانندههای بی انصاف و مبلغهای عجیب و غریب باشید. آن را نصب میکنید و مانند دیگر برنامههای تاکسی آنلاین بعد وارد شدن به برنامه و تعیین شیوه پرداختی یعنی آنلاین یا نقدی، مقصد را مشخص کنید. با روشن کردن جیپیاس تعداد تاکسیهای اطرافتان و مدت زمانی که طول میکشد تا به شما برسند را میتوانید ببینید. ملاحظات امنیتی این برنامه بدین صورت است که نام راننده، مشخصات، پلاک و همچنین امتیازی که مسافران قبلی به این راننده دادهاند، قابل مشاهده است. هر دو گروه اندرویدیها و آیاواسیها میتوانند از این اپلیکیشن در دو زبان ترکی و انگلیسی استفاده کنند. اوبر نیز اخیرا در ترکیه راهاندازی شده اما تعداد تاکسیهایی که در بیتاکسی فعالیت دارند بیشتر است.
بیشتر بخوانید: مقایسه قیمت تور ازمیر، بدروم استانبول و… در وب سایت کی سفر!
ترکی حرف بزنید با Sesli Sözlük
وقتی بخواهید با مردم محلی صحبت کنید مطمئنا به آدمهایی برمیخورید که انگیسی بلد نیستند، آنجاست که مترجم جیبی سسلی سوزلوک به دادتان میرسد. جمله یا کلمه مورد نظر را به آن میدهید و ترجمه ترکی با تلفظ را میگیرید. این برنامه از سال 1999 شروع به کار کرده و 20 میلیون لغت همراه با تلفظ را در 20 زبان ارائه میکند. برای دوستداران یادگیری زبان تصاویری از کلمه و فیلمهایی از استفاده کلمات و عبارات همچنین بازیهای آموزشی را در خود جای داده است. برای استفاده از این اپلیکیشن باید به اینترنت وصل باشید. در کل این برنامه نسبت به دیگر برنامههای مترجم و دیکشنری بهتر است و باگ کمتری دارد. این برنامه نیز هم برای اندروید و هم آیاواس مناسب است.
غذاهای ترکی از دست نده با Yemeksepeti و :zomato
این برنامه با اینکه اسم سختی دارد اما به راحتی غذای نزدیکترین رستوران را به شما میرساند و برای کسانی که حال بیرون رفتن از هتل را ندارند پیشنهاد ویژهای است. یمکسپتی را نصب کنید و با روشن کردن لوکیشن خود و یا وارد کردن آدرس، لیست رستورانها را با منو، قیمت و تخفیف احتمالی مشاهده کنید. بعد از آن میتوانید غذای مورد علاقه خود را بدون هزینه اضافی سفارش دهید.
حال اگر از آن دسته از مسافرانی هستید که رستوران و کافههای شهر را بدون چشیدن طعم غذای محلی، ترک نمیکنید اپلیکیشن زوماتو شما را یاری میکند. حسنی که این برنامه دارد این است که یک سری از رستورانها را خودش معرفی میکند، یک سری هم به وسیله آدمهایی که قبلا به آن رستوران رفتهاند و امتیاز یا نظری گذاشتهاند؛ معرفی شده است. پس این برنامه با جزئیاتی که از رستورانها ارائه میکند به شما کمک میکند که بهترین انتخاب را داشته باشید؛ همچنین قسمتی را نیز برای ثبت نظر شما و یا آپلود عکس از غذا تعبیه کرده است. هر دو این برنامهها برای اندروید و آیاواس در دسترس است.
اطلاعات بیشتری راجع به اپلیکیشن های کاربری در سفر به استانبول را در مجله کی سفر می توانید بیابید. توصیه می کنیم قبل از سفر به این شهر مقاله وب سایت turkey homes را نیز مطالعه کرده تا اطلاعات بیشتری راجع به اپلکیشن های پرکاربرد کسب کنید و سفری پر از تکنولوژی را تجربه کنید!
انتهای پیام/
برچسبها: اپلیکیشن, استانبول, اندروید, تاکسی, مترجم
مطالب مرتبط