به گزارش خبرنگار ندای اصفهان، محمود کاظمی ظهر امروز در نشست خبری افتتاحیه سینما ساحل به بیان گزارش برنامههای بازسازی و نوسازی سینماهای این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: حوزه هنری از بخشها و واحدهای مختلفی تشکیلشده است که یکی از واحدهای مهم این مجموعه معاونت امور سینمایی است که بخش توزیع، اکران و بخش سینما را بر عهده دارد که یکی از اهداف آن این است که بتواند سینماهایی را که در اختیار این مجموعه قرار دارد را نسبت به سینماهای قدیم بهروزرسانی کند.
مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز حوزه هنری ادامه داد: طی یک سال گذشته که شروع به تحقیق و پژوهش کردهایم بنا را بر آن قراردادیم تا بدانیم داشتههایی که در استانها و مراکز سینمایی داریم تا چه حد سینماهای مطلوب است، که پس تحقیق در طول اینیک سال، اولویتبندیهایی این موسسه مشخص شد و با شروع عملیات بازسازی و نوسازی سینماها از نیمه سال 94 است، بخش مهمی از آن در استان اصفهان اتفاق افتاد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با اشاره به بازسازی پردیس سینمایی ساحل گفت: برآورد اولیه برای بازسازی این پردیس سینمایی ۹ میلیارد تومان بوده که با توجه به افزایش هزینههای تجهیزات و افزایش نرخ ارز پردیس ساحل ۱۱ میلیارد تومان هزینه در برداشت.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز با بیان اینکه به روزرسانی سینماهای نیازمند تجهیزات و سیستمهای نمایش است که در طول سال گذشته هزینههای ما در این زمینه بالا رفته است، گفت: از سال 94 تا کنون 11 هزار صندلی بازسازی و 4500 صندلی به ظرفیت نمایش سینمای ایران اضافه شده است.
وی با بیان اینکه سهم استان اصفهان 3647 صندلی بوده که در حقیقت 2هزار 697 صندلی به ظرفیت سینماهای اصفهان اضافه شده است، تصریح کرد: تلاش شده که دورترین و کوچکترین سینماهای استان اصفهان در این مدت بازسازی شود که درخواست مسئولان اصفهانی برای بازسازی سالنهای نمایش فیلم باعث شده اصفهان 32 درصد از سهم بازسازی کشور را به خود اختصاص دهد و از طرف دیگر با همکاری شهرداریها در میمه، علیوجه و خواسگان سالنهای سینمایی بازسازی و تحویل شهرها شده است.
وی برنامه آینده موسسه فرهنگی بهمن سبز را بازسازی سینما سپاهان اصفهان عنوان کرد و افزود: بازسازی سالن سینمایی کاشان و علیوجه در اولویت بعدی بهمن سبز است.
مدیرعامل موسسه فرهنگی بهمن سبز درباره وضعیت سینما ایران، اندیشه و همایون اصفهان نیز بیان کرد: بحس سینما ایران توسط واحد حقوقی حوزه هنری در حال پیگیری است اما مسئولان فرهنگی، دولتمردان و کمیسیون فرهنگی مجلس باید بدانند که اگر میخواهیم سینمای پویا داشته باشیم، دست تنها نمیشود قدمی برداشت زیرا هزینههای سینما بالا رفته است و باید مسئولان به کمک سینمای ایران بیایند و نگذارند حتی یک چراغ از سینمای کشور خاموش شود زیرا اگر این اتفاق رخ دهند چرخه اقتصاد، اشتغال و فرهنگ میایستد.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی آمار غلط میدهند که آمار مخاطب سینمای ایران 25 میلیون نفر شده در حالی که مخاطب سینمای ما 2 تا 3 میلیون نفر است، گفت: ما هنوز در حوزه سالنهای نمایش به تعداد استاندارد جهانی که به ازای هر 10 هزار نفر یک سالن است نرسیدیم و اکنون به ازای هر 160 هزار نفر یک سالن سینمایی داریم، از طرف دیگر سینما به فیلم زنده است و سینمای ایران نیازمند خوراکها و تولید فیلم داخلی ارزشمند است.
وی با تاکید بر اینکه ۳۳ درصد سهم بازسازی سینماهای کشور اصفهان بوده است، ابراز داشت: این سهم زیاد از بازسازی به دلیل خواسته و همیاری خود مردم اصفهان و فعالیت پرجنب و جوش و علاقه مندانه مسئولان این استان بوده است.
کاظمی با تاکید بر اینکه بزرگترین سینمادار در ایران حوزه هنری است، ابراز داشت: تمام تلاش ما این است که با ساخت و یا بازسازی مجموعههای سینمایی خواسته جوانان و مردم این سرزمین را در ساخت سینماهای استاندارد فراهم کنیم.
وی به ظرفیت سالنهای سینمایی پردیس سینما ساحل اشاره و ابراز داشت: مجموعه پردیس سینمایی ساحل دارای یک هزار و ۲۰۰ نفر صندلی است، بر این اساس ظرفیت سالن حافظ ۴۲ نفر، نصف جهان ۵۳۰ نفر، زنده رود ۱۱۶ نفر، عالی قاپو ۳۸، خواجو ۲۱ و رنگین کمان ۱۵، بهمن ۱۴۵، هشت بهشت ۲۰ نفر و کافه ۱۵۰ نفر است.
کاظمی با تاکید بر اینکه باید به این باور برسیم که به تنهایی نمی توان برای پویایی مجموعه های سینمایی قدم برداشت، اظهار داشت: جای سوال است که چرا برای رونق بیشتر سینماهای کشور که ارزان ترین تفریح را برای خانوادهها فراهم می سازد کاری نمی کنیم.
وی با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که هیچ چیز جای تصویر و سینما را نمی گیرد، تصریح کرد: فیلم های خوب با مضامین عالی در کشور بسیار داریم که می تواند حداقل دو ساعت از وقت جوانان را با تفریح سالم پر کند پس چرا در این زمینه اقدام جدی انجام نمی شود.
مسئولان و دولتمردان مجلس به ویژه کمیسیون فرهنگی باید به کمک سینما بیایند
مدیرعامل موسسه بهمن سبز حوزه هنری با اشاره به اینکه مسئولان و دولتمردان مجلس به ویژه کمیسیون فرهنگی باید به کمک سینما بیایند، اظهار داشت: سینماشهر آنچنان بودجه ای ندارد که کل سینماهای کشور را بازسازی کند، برخی میگویند که ما نیمه دولتی هستیم و از این طریق هزینهها را تامین کنیم و این در حالی است که موسسه بهمن سبز هیچ بودجه دولتی ندارد و با فروش بلیت و کارهای جانبی هزینه ها را تامین می کند.
وی نوسانات ارز را علت افزایش هزینه در بازسازی سینما ساحل دانست و ابراز داشت: میزان هزینههای اولیهای که برای بازسازی سینما ساحل در نظر گرفته شده بود 9 میلیارد تومان بوده است که شرایط اقتصادی جامعه و افزایش روزانه ارز در کشور سبب شد تا این مبلغ به 11 میلیارد تومان برسد چراکه بخشی از این تجهیزات موردنیاز در داخل کشور موجود نیست و انحصاری هستند.
کاظمی در ادامه بیان کرد: بخش دیگر مشکلات پیشآمده در بازسازی سینما ساحل به غیر از تأمین تجهیزات بخش نقدینگی است که سبب شده تا زمان بهرهبرداری از این مجموعه سینمایی چندین بار به تأخیر بیافتد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی تبلیغاتی بهمن سبز حوزه هنری در ادامه به تشریح گنجایش سالنهای سینمای ساحل پرداخت و افزود: گنجایش سالنهای سینما با توجه به نوع استفاده از سالن متفاوت است، سالن حافظ دارای 42 نفر ظرفیت، سالن نصف جهان 530 نفر، سالن زنده رود 116 نفر، سالن عالیقاپو 38 نفر، سالن خواجو 21 نفر، سالن رنگینکمان 15 نفر، سالن بهمن 145 و سالن هشتبهشت 20 نفر و همچنین کافه سینما دارای 150 نفر ظرفیت است که مجموعه این سینما میتواند میزبان هزار و 200 نفر باشد.
وی بازسازی سینما سپاهان را از اولویتهای حوزه هنری در آینده دانست و یادآور شد: افزایش سالنهای سینمایی و کیفیت آنها سبب شده است تا مخاطبان سینما هم افزایش یابند بهطوریکه با بازسازی سینما ساحل میبینم حدود 5 برابر افزایش مخاطب وجود داشته است

برچسبها: سینما, سینما ساحل, کاظمی, موسسه بهمن سبز
مطالب مرتبط